Evenimente

Evenimente viitoare

  2024-05-23

Atelier interactiv „Pot singur” sau „putem împreună”?

Vă invităm joi, 23 mai, în intervalul 17:00-19:30, la atelierul interactiv „Pot singur” sau „putem împreună”?, eveniment din seria Cluburilor Părinților, care va avea ca temă tensiunea dintre autonomie și dependență în relația părinte - copil. Evenimentul va avea loc în sediul nostru din Str. Maior Coravu, nr. 53 și o va avea ca gazdă pe Eva Șerban, psiholog-psihoterapeut și consilier parental. Costul atelierului este 150 lei / persoană, iar detaliile de plată vor fi trimise pe mail celor înscriși.

Read More

Evenimente trecute

  2024-05-18

Împlinirea prin Educație - Cum cresc copiii empatici, competenți și autonomi prin metoda Montessori

Pe 18 mai, vă așteptăm la conferința online " Împlinirea prin Educație - Cum cresc copiii empatici, competenți și autonomi prin metoda Montessori", organizată de ADEMR (Asociația pentru Dezvoltarea Educației Montessori în România). În cadrul acesteia, Ana-Maria Brezniceanu, fondatoarea MSB-MKB va vorbi despre implicarea adolescentului într-o viață cu sens.

Read More
  2024-04-18

Clubul Părinților - Atelier interactiv

Vă invităm joi, 18 aprilie, ora 17:00 la atelierul interactiv Care pe care?, eveniment din seria Cluburilor Părinților, care va avea ca temă negocierea puterii în relația părinte-copil. Evenimentul va avea loc în sediul nostru din Str. Maior Coravu, nr. 53 și o va avea ca gazdă pe Eva Șerban, psiholog-psihoterapeut și consilier parental. Costul atelierului este 100 lei / persoană, iar detaliile de plată vor fi trimise pe mail celor înscriși.

Read More
  2024-02-29

Clubul Părinților - Despre bullying

Joi, 29 februarie, va avea loc Clubul Părinților pe tema bullying-ul și modul în care părinții își pot sprijini copiii când se confruntă cu acest fenomen. Și, pentru că fiecare comunitate are și resurse, facilitatorul acestei întâlniri va fi Irina Runceanu, psiholog cu drept de liberă practică în supervizare, acreditat de Colegiul Psihologilor din România pentru specializările: Psihoterapie – Analiză Tranzacțională și Psihologie Clinică. Acest eveniment este dedicat părinților din comunitatea MSB-MKB.

Read More
  2024-02-26

Ziua Porților Deschise - Despre comunitatea 2-3 ani

Vă invităm luni, 26 februarie, ora 17:30, la evenimentul Ziua Porților Deschise - Montessori Kindergarten of Bucharest, care va avea loc în sediul nostru din Str. Maior Coravu, nr. 53.

Read More
  2023-12-13

Târgul de Crăciun 2023

Între 13-15 decembrie, are loc Târgul de Crăciun, eveniment pentru care copiii din comunitatea MSB-MKB vor pregăti produse și obiecte tematice de iarnă. Așteptăm cu drag și familiile externe, care ni se pot alătura în calitate de vizitatori ai târgului, dar nu de vendori. ☃️

Read More
  2023-10-13

Târgul de Reciclare

Vinerea aceasta, pe 13 octombrie, ora 16:00, are loc o nouă ediție a târgului, în sediul nostru din Str. Maior Coravu, nr. 53. Standurile expuse vor fi exclusiv ale părinților și copiilor din comunitatea MSB-MKB, însă îi așteptăm cu drag și pe alți adepți ai sustenabilității, în calitate de cumpărători.

Read More
  2023-09-14

Târgul de Opționale

Că e vorba de balet, pian, șah, robotică, teatru de umbre, karate, yoga, dans sau înot, la Târgul de Opționale, profesorii colaboratori oferă copiilor oportunitatea de a-și dezvolta pasiunile și abilitățile într-un mod distractiv și educativ.

Read More